Voorwaarden Vitayes reviews

1. Wat zijn de hoofdregels?

 1. Met jouw review kunnen we onze producten en service verbeteren. Daarvoor is belangrijk dat je een eigen en eerlijke review geeft. En dat je ons toestemming geeft om die te gebruiken.
 2. In deze voorwaarden vind je nog een aantal extra regels. Het is nuttig om die goed te lezen voordat je een review indient.
 3. Als je een review instuurt ga je ermee akkoord dat Vitayes die gebruikt volgens onderstaande voorwaarden.

2. Wat doen jullie met mijn persoonlijke gegevens?

 1. Lees het privacybeleid van Vitayes na.
 2. Vitayes en de moderator van de reviews krijgen alle gegevens die je invult te zien. De gegevens die je bij het insturen van je review gebruikt kunnen worden gebruikt voor het verbeteren van onze producten en diensten.
 3. Als je je e-mailadres aan Vitayes geeft in verband met de review, ga je ermee akkoord dat Vitayes en externe dienstverleners dit e-mailadres gebruiken om contact met je op te nemen in het kader van je review.
  Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden.

3. Komen mijn persoonlijke gegevens op de site terecht?

 1. Bij het aanmaken van een review kan je aangeven of Vitayes je naam bij je review op de reviewsite mag plaatsen. Andere persoonlijke gegevens dan je naam worden niet zichtbaar op de site. Je kan je review dus ook anoniem plaatsen.
 2. Het is belangrijk dat je er bij het invullen van het formulier op let dat je persoonlijke gegevens alleen toevoegt in de daarvoor bestemde velden.

4. Wat doen jullie met mijn review?

 1. Als je een review instuurt geef je Vitayes toestemming om deze te gebruiken bij de verbetering van producten en services, op de manier die Vitayes daarvoor het meest geschikt acht. Deze toestemming kan je niet intrekken.
 2. Het is mogelijk dat je review wordt vertaald en dat Vitayes deze op andere landen-pagina's van Vitayes plaatst.
 3. Ook mag Vitayes de tekst van je review gebruiken voor publiciteitsdoeleinden (bijvoorbeeld in reclamecampagnes of op social media kanalen). In dat geval zullen je persoonsgegevens daarbij niet gebruikt worden, tenzij je daarvoor op dat moment expliciet toestemming hebt gegeven.

5. Wat krijg ik ervoor?

Vitayes is erg dankbaar voor nuttige reviews. Het levert betere producten en service op. Deelname aan de review is geheel vrijwillig.

6. Wanneer is mijn review te zien op de site?

 1. Je wilt op onze site natuurlijk alleen nuttige reviews lezen. Daarom laten we een moderator de reviews eerst beoordelen op, bijvoorbeeld, ongepast taalgebruik. Deze moderator kan beslissen je review niet te plaatsen, te redigeren of deze in te korten.
 2. Als je review is geplaatst krijg je per e-mail een bericht van de moderator.
 3. Het kan zijn dat de beoordeling (gedeeltelijk) automatisch plaatsvindt op basis van een algoritme, of door middel van steekproeven. Vitayes kan daarom niet garanderen dat een ongepaste review nooit geplaatst wordt.
 4. Het is aan Vitayes om te bepalen of een review wel of niet wordt geplaatst en of deze weer wordt verwijderd.

7. Wie krijgt mijn review te zien?

 1. Bezoekers van de websites en socials accounts van Vitayes.
 2. Het is mogelijk dat andere sites of organisaties je review of tekst daarvan overnemen van een site van Vitayes. Vitayes heeft daar geen invloed op.
 3. Voor het gebruik van je review door Vitayes kan het nodig zijn om de tekst intern of extern te verspreiden.
 4. Als je review voor publiciteitsdoeleinden wordt gebruikt: dan krijgen de ontvangers of lezers daarvan je review te zien.

8. Kan ik mijn review intrekken of wijzigen?

Het is niet mogelijk om je review te wijzigen. Wanneer je na het indienen van de review toch graag zou willen dat deze verwijderd wordt, kan je contact opnemen met de klantenservice.

9. Mag ik alles schrijven?

 1. Je mag van alles schrijven over de producten en services van Vitayes. Maar wat je schrijft moet wel kloppen en volledig zijn.
 2. Daarnaast is het niet toegestaan om een review te schrijven die ongepaste taal bevat. Racistische, discriminerende, beledigende of hatelijke taal is bijvoorbeeld niet toegestaan.
 3. Wat je instuurt moet door jou zelf geschreven zijn. “Plagiaat” (overschrijven) mag niet, ook niet gedeeltelijk. Als je een review instuurt garandeer je daarmee dat je met je review geen inbreuk maakt op de intellectuele eigendomsrechten (zoals het auteursrecht) van een ander.
 4. Je review mag alleen gaan over een product of service van Vitayes. Jow review mag geen verwijzing naar andere pagina's, programma's of scripts te bevatten.
 5. De hoofdregel is: je review moet voldoen aan de eisen van de wet en regelgeving in Nederland.
 6. Je blijft als schrijver van de review zelf verantwoordelijk voor de initiële inhoud van je review.
 7. Vitayes heeft het recht om te oordelen dat jouw review niet binnen de voorwaarden past.

10. Mag ik een review insturen?

 1. Om een review te mogen insturen moet je ten minste 18 jaar oud zijn.
 2. Je mag alleen een review insturen als je zelf ervaring hebt met het product waar jij de review voor schrijft.