De power van daily rituals!

Hoe een dagelijkse routine helpt jouw schoonheid te versterken.
De power van daily rituals! Als er een routine is die altijd gehandhaafd zou moeten worden, dan is het een ochtendroutine. Een ochtendroutine geeft kracht. Het is een voorbereiding op de dag. Als je de ochtend wint, win je de dag. Herhaling is gebaat bij routine, rituele handelingen en een flinke dosis geduld.

'For the great doesn't happen through impulse alone,
and is a succession of little things that
are brought together'


Daily Rituals
Vitayes gezichtsverzorging is jouw power van daily rituals. Reinig en hydrateer jouw huid elke dag om een stralende huid te verkrijgen en je schoonheid te behouden. Goede gezichtsverzorging is belangrijk op elke leeftijd. Echter, gezonde gewoontes tijdens de twintiger en dertiger jaren kunnen je huid versterken en voorbereiden op de effecten van veroudering. Na je dertigste begint de productie van collageen in de huid af te nemen. 

Ochtenroutine
Jouw huidverzorging als ochtendroutine moet gericht zijn op invloeden gedurende de dag. Elke goede huidverzorging begint 's ochtends met een reiniging. Dat klinkt misschien logisch, maar veel mensen denken dat dit 's ochtends niet nodig is. Heb je een krap schema? Reinigen met water volstaat.

Als je een serum gebruikt dan is deze nu aan de beurt. Een serum is een huidverzorgingsproduct met een hoge concentratie aan werkzame bestanddelen. Een serum is bedoeld om een specifiek huidprobleem aan te pakken.
Heb je bijvoorbeeld last van pigmentvlekken? Dan kan een serum een goede aanvulling op de dagelijkse verzorging van je huid zijn. Gebruik hierna je hydraterende dagcrème met SPF. Deze fixeert de serum en beschermt je huid.

Avondroutine
De avondroutine daarentegen is meer gericht op reiniging en reparatie.
's Avonds na blootstelling van allerlei invloeden is meer toewijding nodig. Geef je huid 's avonds daarom een dubbele reinigingsbeurt! Gebruik je graag een serum? Breng deze dan nu aan en masseer deze kort in. Een serum voedt, herstelt, hydrateert en verzorgt de huid extra.

Gebruik hierna, net zoals bij je ochtendroutine, een hydraterende nachtcrème. Deze fixeert de serum en beschermt je huid.

Je huid is met deze daily rituals klaar voor elk moment van de dag.