We werken aan uitbreiding van onze verkooppunten in Nederland. Mocht je interesse hebben in verkoop van onze Vitayes producten? Neem dan contact met ons op via support@vitayes.nl
VITAYES
LOOK GOOD. FEEL GOOD.

Begin je dag met een glimlach. Blijf jong. Presenteer jezelf fris en fruitig. Verrijk je leven. Er zijn momenten dat jij de beste versie jezelf wilt laten zien. Met Vitayes Instant Ageback kan dat! Binnen 5 minuten ben jij 10 jaar jonger.
Vitayes... voor diegenen die zich goed willen voelen en er goed willen uitzien.

Een uniek recept

Het belangrijkste ingrediënt in Instant Ageback is Argireline - de meest geavanceerde ontwikkeling van de cosmetica-industrie. Argireline wordt beschouwd als een veilig cosmetisch product voor de behandeling van rimpels en wallen - zonder injecties en onaangename stress op de huid. Het krachtige op eiwit gebaseerde peptide actieve bestanddeel is gebaseerd op de nieuwste nanotechnologie. In Duitsland is hier veel aandacht aan besteed. Onze Duitse experts hebben er alles aan gedaan om een product neer te zetten die aan alle strengste eisen voldoet. Zodat jij veilig en met alle vertrouwen Vitayes Instant Ageback kunt gebruiken.

Makkelijk te gebruiken

Breng een kleine hoeveelheid van de crème aan op de betreffende huid en laat het inwerken. Na vijf minuten zal jij je ogen nauwelijks geloven: de verouderings symptomen van vele jaren zijn direct verdwenen en je kan jouw dag beginnen met een mooie verjongde en frisse huid.


Rimpelvrije huid

De revolutionaire Instant Ageback formule vermindert rimpels en gezwollen ogen met zo'n 85 procent in slechts 5 minuten. Het effect blijft tot 9 uur zichtbaar. Bij regelmatig gebruik worden rimpels en ‘wallen’ permanent verminderd met maximaal 35 procent. Hoe leuk is dat? Of je nu de dag wilt beginnen met een jongere huid of alleen wilt gebruiken bij die ene date, uitgaan of zakelijke afspraak. Met Vitayes Instant Ageback zie je er 10 jaar jonger uit in 5 minuten!