Verzending & Betaling


Hier vind je alle informatie over verzending. Als je geen antwoord op je vraag kunt vinden, kun je altijd contact met ons opnemen via support@vitayes.nl of via het Contactformulier .

Wat zijn jullie levertijden en verzendkosten?

Het kan je natuurlijk niet snel genoeg gaan. Je wilt het product liever vandaag dan morgen thuis! Na ontvangst van jouw bestelling en betaling verzenden wij het pakket met PostNL (1-3 werkdagen). Verzending binnen Nederland en België is gratis. Extra verzendkosten in het buitenland zijn afhankelijk van het land, dat je in het bestelproces kunt zien.

Hoe kan ik betalen voor mijn bestelling?

Wij accepteren betalingen met iDEAL en Mollie. Binnenkort zullen hier ook PayPal, Klarna en Bancontact aan worden toegevoegd.

Kan ik mijn bestelling later wijzigen of annuleren?

Stuur even een mailtje naar support@vitayes.nl . Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om je te laten weten of we je bestelling nog kunnen aanpassen of annuleren. Je kan ons ook bereiken via 06-52729169.

Mijn pakket is beschadigd. Wat doe ik nu?

Het spijt ons! Neem rechtstreeks contact met ons op via email support@vitayes.nl

Hoe behandelt u retouren?

We willen graag dat je tevreden bent met jouw aankoop. Dankzij onze 15-daagse retourgarantie heb je geen haast om te testen, gebruik hiervoor uitsluitend de bijgevoegde sample. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van ons product. De juiste toepassing zorgt voor het juiste effect. Ben je desondanks niet tevreden dan kan je het gekochte product retourneren. Ongeopende verpakkingen worden volledig vergoed. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via onze klantenservice support@vitayes.nl

Hoe worden de vergoedingen bij retouren uitbetaald?

Hoe wij je terugbetalen ligt volledig aan op welke manier je hebt betaald.Heb je met iDEAL betaald? Dan boeken wij de betaling terug op jouw rekening. Wanneer je rekeningnummer niet bekend is, vragen wij je vriendelijk deze aan ons door te geven.

In welke landen wordt geleverd?

Wij zijn importeur voor de Nederlandstalige markt. Vitayes producenten kunnen wereldwijd geleverd worden.Meer informatie over verzend- en retourverwerking vind je in de voorwaarden.