Belangrijke opmerkingen over het effect van Instant Ageback.

Bij het vervaardigen van Instant Ageback, worden alleen de beste ingrediënten geselecteerd. Met andere woorden: Instant Ageback gebruikt uitsluitend kwalitatief hoogwaardige ingrediënten die zorgvuldig worden verwerkt volgens de hoogste normen. Instant Ageback werd klinisch en dermatologisch getest door een onafhankelijk instituut. De crème werd daardoor bevestigd in de effectiviteit en huidcompatibiliteit. Zoals het geval is met elk cosmetisch actief ingrediënt, kan het effect van Instant Ageback ook variëren afhankelijk van de toepassing, de behandelde huidstreek en het huid type. Daarom kan Vitayes de werkzaamheid van Instant Ageback [ondanks de grootste zorg in ontwikkeling en fabricage] niet 100% garanderen. Om zeker te zijn dat Instant Ageback jou de gewenste resultaten geeft, moet je de crème testen voordat je het op een andere plaats toepast voor jouw effectiviteit en tolerantie. Als je niet tevreden bent met het effect, kan je binnen 15 dagen de verpakking terugsturen en wij zullen je de volledige aankoopprijs terugbetalen. Meer informatie over onze verzendinformatie.

Disclaimer

Voor directe of indirecte verwijzingen naar andere websites ( "hyperlinks") die buiten de verantwoordelijkheid van de auteur liggen, zou een verplichting in het geval alleen van kracht, waarin de auteur zich bewust is van de inhoud en het zou technisch mogelijk en redelijk zijn, om het gebruik te voorkomen in geval van onwettige inhoud. De auteur verklaart hierbij uitdrukkelijk dat op het moment van de link geen illegale inhoud herkenbaar was op de te koppelen pagina's. De auteur heeft geen invloed op het huidige en toekomstige ontwerp, inhoud of oorsprong van de gekoppelde pagina's. Hij neemt daarom uitdrukkelijk afstand van alle inhoud van alle gelinkte / verbonden sites die zijn gewijzigd na de link. Deze verklaring geldt voor alle binnen haar eigen Internet-links en verwijzingen evenals voor de buitenlandse inzendingen in gastenboeken, discussiefora, lijsten met links, mailinglijsten en alle andere vormen van databanken waarin de externe toegang mogelijk is. Voor illegale, onjuiste of onvolledige inhoud en voor schade die voortvloeit uit het gebruik of niet-gebruik van dergelijke informatie, alleen de aanbieder van de pagina waarnaar niet was degene die is gekoppeld aan deze pagina's.

Auteursrecht en merkenrecht

De auteur streeft ernaar om de auteursrechten van de afbeeldingen, audio- en videoclips en teksten te respecteren, om zijn eigen foto's, afbeeldingen, audio- en videofragmenten en teksten te gebruiken of licentievrije afbeeldingen, geluidsbestanden, videofragmenten en teksten te gebruiken. Alle merken en handelsmerken die op het internet worden vermeld en die mogelijk door derden worden beschermd, zijn onderhevig aan de bepalingen van respectievelijk geldig handelsmerkrecht en eigendomsrechten van de respectievelijke geregistreerde eigenaren. Het kan niet worden geconcludeerd dat handelsmerken niet beschermd zijn door rechten van derden! Het auteursrecht op gepubliceerde objecten die door de auteur is gemaakt, blijft uitsluitend bij de auteur van de pagina's. Reproductie of gebruik van dergelijke grafieken, geluidsdocumenten, video sequenties en teksten in andere elektronische of gedrukte publicaties is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur.

Online geschillenbeslechting

Online geschillenbeslechting krachtens artikel 14, lid 1, van de ODR-verordening: De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting (OS), die te vinden is op http://ec.europa.eu/consumers/odr/.