Reken af met wallen

Naarmate je ouder wordt, worden wallen en oogkringen steeds meer zichtbaar. Er zijn twee soorten oogwallen. De ene soort oogwal bevat achtergebleven vocht en de andere opgehoopt vet. Van welke wallen heb jij last?

Vochtwallen zijn veelal een teken van vermoeidheid. De oplossing voor vochtwallen is daardoor relatief eenvoudig. Neem genoeg slaap. Eet niet te zout. Drink minimaal twee liter water per dag. Drink zo min mogelijk koffie en alcohol. Niet roken en voorkom stress. Het zal je wallen natuurlijk niet helemaal doen verdwijnen, maar alle kleine beetjes bij elkaar zullen zeker helpen.

Bij vetwallen is het ontstaan vaak al bepaald in je DNA en dus een erfelijke kwestie.

Er is een simpele test om te bepalen welk type wallen jij hebt. Ga plat op je rug liggen en houd een spiegel voor je gezicht. Als de wallen afzwakken terwijl je ligt bevatten ze vocht. Verandert er niets, dan zit er meer vet in je wallen.

Wat is er aan mijn wallen te doen?
Natuurlijk is een goede voeding, water drinken en voldoende nachtrust belangrijk voor je. Ook voor je gezicht. Maar wat nu als het leed al is geschied?

Het zichtbare effect van wallen is direct te bestrijden. Door het gebruik van Vitayes' Perfector Illuminating Eye Serum wordt de zichtbaarheid van de wallen direct verminderd dankzij het revolutionaire Instant Brightning-direct effect. Het gebruik van Vitayes producten gaat verder dan alleen camouflage.

Botox of operatie? Niets van dat alles. Wallen en rimpels zijn tegen te gaan door gebruik te maken van de juiste cosmetica producten. De door Vitayes gebruikte ingrediënten helpen de huid te herstellen en gaat zichtbare veroudering tegen. Dagelijks gebruik herstelt de huid waardoor je ook zichtbaar minder rimpels hebt en je huid beter in balans komt. Direct resultaat zonder toepassing van naalden of operaties.

Heb jij een vraag over behandeling van jouw rimpels of wallen?
Stel gerust je vraag. Dat kan via Instagram, Facebook of onze contact pagina.